Wat het doet · Opnieuw plaatsen
Oude Vinted-advertenties opnieuw plaatsen en weer bovenaan zetten
De zoekfunctie van Vinted toont eerst nieuwe advertenties. Na een paar weken zakt een goed artikel naar beneden, terwijl het nog te koop staat. Opnieuw plaatsen zet het als nieuwe advertentie weer online.
- Gratis abonnement voor altijd
- Geen kaart
- Je verkopen blijven op je computer

Zo doet Flogit dat
Jij kiest de advertenties, Flogit plaatst ze opnieuw
- Stille advertenties toont alles dat al 30 dagen of langer te koop staat, het oudste eerst.
- Plaats één advertentie opnieuw, of plan er meerdere in met een tussenpauze.
- Flogit slaat de hele advertentie op, inclusief de foto's, verwijdert hem en plaatst hem opnieuw.
- Dezelfde foto's, tekst en prijs. Voor Vinted is het een nieuwe advertentie.
2 keer per maand opnieuw plaatsen met Gratis, 20 met Side Hustle, 100 met Trader en 300 met Mogul. De knop heet Boost.
Voorbeeld
Een jas die niemand meer ziet
Stel, je zette zes weken geleden een spijkerjas online. Die werd de eerste dagen 40 keer bekeken en vorige week 2 keer.
- Open Boost. De jas staat in Stille advertenties, met de weergaven en favorieten.
- Er zijn geen favorieten, dus je verliest weinig. Druk op Boost.
- Flogit slaat de advertentie op, verwijdert hem en plaatst hem opnieuw met dezelfde foto's, tekst en prijs.
- De jas staat weer bovenaan in de zoekfunctie van Vinted.
- Voor vijf andere vink je ze aan, druk je op Boost inplannen en kies je een tussenpauze van 15 minuten. Flogit plaatst ze één voor één.
Vragen
Vragen over opnieuw plaatsen op Vinted
Is dit een bot?
Nee. Jij kiest elke advertentie, wanneer het begint en de tussenpauze tussen twee. Flogit plaatst er één tegelijk opnieuw, alleen zolang de Flogit-app en een Vinted-tabblad open staan, en je kunt altijd annuleren. Er wordt nooit een advertentie opnieuw geplaatst die je niet hebt gekozen.
Kan opnieuw plaatsen mijn account in problemen brengen?
De regels van Vinted staan niet toe dat dezelfde artikelen steeds opnieuw worden verwijderd en geplaatst, of met veel tegelijk. Daarom wacht Flogit minstens 5 minuten tussen twee keer opnieuw plaatsen, doet het er op zijn hoogst 10 per dag en plaatst dezelfde advertentie hoogstens eens in de 3 dagen opnieuw. Deze limieten zijn bij elk abonnement hetzelfde.
Wat verlies ik als ik opnieuw plaats?
De favorieten, de weergaven en de oude link. De foto's, de titel, de beschrijving, de prijs en de andere gegevens blijven hetzelfde.
En als de nieuwe advertentie niet online komt?
Voordat Flogit iets verwijdert, slaat het de hele advertentie met foto's op. Als Vinted de nieuwe weigert, kun je hem via een melding in Voorraad terugzetten.
Is het hetzelfde als de betaalde Boost van Vinted?
Nee. Een boost is de betaalde promotie van Vinted, en die betaal je aan Vinted. Opnieuw plaatsen met Flogit kost niets extra, binnen het maandaantal van je abonnement.
Zie ook Controleer eerst je prijzen →