Dodaj do Chrome Zaloguj się

Zanim odejdziesz

Nudna połowa znowu
należy do ciebie.

Flogit pisał twoje ogłoszenia ze zdjęć, wyceniał je na podstawie prawdziwych sprzedaży, śledził zysk i pisał odpowiedzi na oferty. Od teraz robisz to ty, ręcznie.

Zdjęcia na wejściu, gotowe ogłoszenie na wyjściu. Czytasz i klikasz publikuj.

Ceny oparte na tym, za ile naprawdę sprzedały się podobne przedmioty, nie na przeczuciu.

Twoja prawdziwa marża, na przedmiot i na rok, z gotowym raportem podatkowym.

Każda oferta z podpowiedzią powyżej twojego minimum.

Nadal nie dla ciebie? Powiedz jednym kliknięciem, co cię odstraszyło:

Liczby twojego sklepu żyły w tej przeglądarce i odeszły razem z nią. Twoje konto Flogit i kopia ogłoszeń zostają, dopóki nie usuniesz konta, na swoim koncie w flogit.app, w sekcji Konto › Strefa zagrożenia. Usunięcie rozszerzenia nie anuluje płatnego planu: anuluj go na swoim koncie w flogit.app, w sekcji Płatności i plan.