Dodaj do Chrome Zaloguj się

Pomoc Boost Boost się nie zakończył

Boost się nie zakończył

Ogłoszenie zostało usunięte, ale nie wystawione ponownie. Nic nie ginie.

Przed każdym Boostem Flogit zapisuje całe ogłoszenie, razem ze zdjęciami.

Jeśli nowe ogłoszenie się nie uda, na górze Magazyn pojawia się komunikat. Naciśnij Wystaw ponownie.

Dlaczego tak jest

Boost najpierw usuwa ogłoszenie, a potem wystawia je ponownie. Czasem Vinted odrzuca drugi krok. Może to być krótka awaria albo limit nowych ogłoszeń.

Jak je przywrócić

  1. Otwórz Magazyn

    Komunikat mówi, które ogłoszenie zostało usunięte.

  2. Naciśnij Wystaw ponownie

    Flogit otwiera ogłoszenie ze wszystkimi szczegółami i zdjęciami.

  3. Opublikuj je

    Sprawdź i opublikuj. Jeśli Vinted znów odrzuci, poczekaj godzinę i spróbuj jeszcze raz.

Jeśli masz dwa konta Vinted

Flogit może zapytać, do którego konta należy ogłoszenie. Naciśnij Należy do tego konta, jeśli to konto, na którym jesteś. W przeciwnym razie naciśnij Nie należy do tego konta.

Nie ponawiaj wiele razy

Gdy Vinted odrzuca, ponawianie raz za razem może zablokować twoje konto na dzień. Poczekaj, potem spróbuj raz.

Czy to odpowiedziało na pytanie?

Jeśli nie, napisz na forum, a artykuł zostanie poprawiony.